Prezentare

Site-ul BAUK.RO - face parte din grupul SC BAUKANAL IMPEX SRL.


Am intrat pe piata din Romania in anul 2021 - unde am incercat sa aducem o noua idee. Desi, nu am fost noi primii, oamenii care au cumparat de la noi, au revenit si a doua, si a treia oara. 

In conformitate cu legea Europeana si cu legea din Romania, am adus pe piata cele mai bune oferte la licentele livrate digital.

Oferim suportul de care aveti nevoie fie la telefon ori pe email si raspundem intrebarilor dvs. 24/7. 

Oferim transportul produselor comercializate de noi prin curieri rapizi, asadar, de cand ati facut comanda si pana va bucurati de produsele noastre au trecut doar cateva ore.

 


Viziunea noastra este de a fi un furnizor de incredere pentru partenerii nostri de afaceri si pentru utilizatorii finali de pe piata.


Misiunea noastra este de a creste valorile in care credem si dupa care ne calauzim.

    

Am inteles ca cele mai bune recomandari sunt intocmai proiectele realizate, prin prestarea serviciilor ireprosabile si la timpul stabilit comunicat clientilor. De aceea, consideram ca cea mai potrivita modalitate de a te diferentia de companiile si firmele concurente este calitatea produselor comercializate.


Licentele noastre sunt originale, incercam sa mentinem cel mai mic pret de pe piata, livram in cateva minute de la comanda, am implementat un mediu sigur pentru plata cu cardul, oferim factura fiscala la fiecare comanda.
Informatii generale despre compania SC BAUKANAL IMPEX SRL:

DENUMIRE SC BAUKANAL IMPEX SRL
CUI RO44951300
NR. REG. COM. J32/1878/2021
ADRESA STR. UNIRII, SELIMBAR, JUD. SIBIU
NR. CONTACT 0770.48.97.95
FAX 0369.78.00.64
EMAIL CONTACT@BAUK.RO
CONT BANCAR RO50 INGB 0000 9999 1184 1383