Politica de retur

In conformitate cu ordonanta OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, aveti dreptul de a aplica pentru procedura de retur. Dreptul de retur revine doar clientilor care au cumparat produse online de pe site-ul www.bauk.ro

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va recomandam sa trimiteti produsele prin intermediul aceleiasi firme de curierat care a efectuat livrarea, la adresa: str. Unirii, nr. 30A, Selimbar, Jud. Sibiu, destinatar BAUKANAL IMPEX SRL, tel 0770 48 97 95.

In cazul unei erori de comanda din vina noastra (ex: s-a trimis alt produs, alta marime, alta culoare etc) BAUKANAL IMPEX SRL va suporta taxa de transport atat tur cat si retur.

In cazul in care produsulele primite nu sunt conforme va rugam sa ne informați in termen de 24 de ore de la primirea coletului, sesizarile ulterioare nu vor fi luate în considerare.


Ce produse pot fi returnate?

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (nefolosit, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original și documentele care l-au insotit).

Pot fi returnate produsele care:


Care este procedura de returnare a produselor?

Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul de contact. 

In termen de maxim 48 ore de la transmiterea notificarii, cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant al siteului bauk.ro care va va oferi un raspuns cu privire la solicitarea inaintata.

Dupa confirmarea faptului ca indepliniti conditiile de retur, va rugam sa expediati coletul prin curierat rapid, fara ramburs, catre BAUKANAL IMPEX SRL, Str. Unirii, nr 30A, Selimbar, Jud. Sibiu, tel 0770 48 97 95. 

Dupa receptionarea si verificarea integritatii coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor.

In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice, rupturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.


Cum se returneaza contravaloarea produselor?

Contravaloarea produselor o veti primi in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului returnat.

De asemenea, aveti posibilitatea sa optati pentru primirea unui cupon valoric (voucher), pe care il veti putea folosi la o comanda ulterioara.